A+ R A-

Μονάχη έγνοια τα Παιδιά του Μέλλοντός μας!

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι το φετινό καλοκαίρι 2021, τα Πυρρίχια Δρώμενα...

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Μονάχη έγνοια τα Παιδιά του Μέλλοντός μας!

Σας ενημερώνουμε ότι το φετινό καλοκαίρι 2021, τα Πυρρίχια Δρώμενα δεν θα πραγματοποιήσουν το πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης,  «Μια φορά κι ένα θέρος με τους Μικρούς Πυρριχιστές», καθώς οι ειδικές συνθήκες και τα περιοριστικά μέτρα που απαιτούνται,  εξ’ αιτίας του covid – 19, δεν επιτρέπουν την υλοποίηση των δράσεών μας, με τον τρόπο που θεωρούμε παιδαγωγικά σωστό.

Ο απόλυτος σκοπός των Πυρρίχιων Δρώμενων δεν είναι το κέρδος, αλλά η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσα από ένα πρόγραμμα εκλεκτής ψυχαγωγίας που με βιωματικό τρόπο διδάσκει το ήθος και τις αξίες των προγόνων μας. Με τον τρόπο αυτό εφοδιάζουμε τα παιδιά  με τέτοια δομή χαρακτήρα και βιολογική δύναμη, ώστε να μπορούν μεγαλώνοντας να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις, χτίζοντας ένα μέλλον με θεμέλια καμωμένα από πέτρα και όχι από άμμο.

 Μία από τις συνηθέστερες πρακτικές που χρησιμοποιούν τα Πυρρίχια Δρώμενα για την επίτευξη αυτού του σκοπού είναι και η διδασκαλία του κύκλιου χορού, που είναι ένα πολυδιάστατο κοινωνικό φαινόμενο : σ’ ένα μεγάλο κύκλο όλοι μαζί πιασμένοι σφικτά με τα χέρια επί καρπώ, εκφραζόμαστε, επικοινωνούμε, ψυχαγωγούμαστε, αθλούμαστε αλλά και μαθαίνουμε να καλλιεργούμε τη συλλογική συνείδηση ως απαραίτητο όρο επιβίωσης!

Για τους παραπάνω λόγους και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλες τις οικογένειες με παιδιά, δεν θα υποστηρίξουμε την πολιτιστική και κοινωνική προσαρμογή των παιδιών μας, σε μια πραγματικότητα η οποία περνάει τα μηνύματα  της κοινωνικής ατροφίας και της απομόνωσης που επέβαλαν τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Η πραγματικότητα αυτή  τείνει να μοιάζει «φυσιολογική», αλλά δεν είναι!

  • Υιοθετήστε μια στάση θετική.
  • Δώστε έμφαση στην αξία της υπομονής.
  • Να είστε σε εγρήγορση και να ερευνάτε.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι μαζί με τα παιδιά σας και καλή αντάμωση, μόλις οι συνθήκες μας το επιτρέψουν.

 

 Με εκτίμηση, 

Μάρκος Α. Κοκολάκης

 

ΠΥΡΡΙΧΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 

Βιωματικό Μουσικοχορευτικό & Παιδαγωγικό Εργαστήρι Ρεθύμνης 

Μιχαήλ Μαρούλη 16, Ρέθυμνο Τ.Κ.. 74132 ΚΡΗΤΗ 
2831032946 & 6936001581
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.pyrrixiadromena.gr

 

Η διεύθυνσή μας Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας!

Πυρρίχια Δρώμενα
Μιχαήλ Μαρούλη 16
741.00, Ρέθυμνο Κρήτης
    (+30) 6936 001581
  pyrrixiadromena@gmail.com

Βρείτε μας στο Χάρτη Δείτε από κοντά τις νέες εγκαταστάσεις μας

Επικοινωνήστε με εμάς Φόρμα επικοινωνίας

Πατήστε Εδώ
Ιδρυτής Μάρκος Α. Κοκολάκης Σύμβολο «Πυρρίχια Δρώμενα» Χοροδιδασκαλείον «Πυρρίχια Δρώμενα» Μουσικοδιδασκαλείον «Πυρρίχια Δρώμενα» Πυρριχιστές (Τμήμα Διαφύλαξης και Διάδοσης Κρητικής Κληρονομιάς)